Afwisselende Stageplek bij Vijverspecialist Geerlings

Hovenier en vijverspecialist Geerlings
Bedrijf of instelling: 
Hovenier en Vijverspecialist Geerlings
Locatie: 
Hellouw (midden nederland/Betuwe)
Lid van: 
overig
Informatie bedrijf: 

We zijn een jong en klein bedrijf maar realiseren grote totaalprojecten met in bijna ieder project een vijver verwerkt. We nemen meestal complete tuinprojecten aan waarbij we verschillende zzper's, stratenmakers, metselaars, timmermannen en andere specialisten inhuren om de klussen te kunnen klaren. Zo kunnen we in korte tijd toch grote projecten realiseren. De projecten die we maken zijn geen standaard vijvers. Maar veelal grote zwemvijvers/Koivijvers met hitech filters en bijzondere afwerking. Naast deze vijvers maken we veel douglash overkappingen en kleden we de tuin van a tot z aan. Onderhoud doen we vrijwel niet.

Vacaturetekst: 

Voor ons jonge en ambitieuze bedrijf zoeken we stagiars die ons team kunnen komen versterken. We zijn geen standaard hoveniersbedrijf met aanleg en onderhoud van groen. We zijn gespecialiseerd in vijverbouw waarbij we kleine maar ook zeer grote vijverprojecten realiseren.

Uniek:

Er heerst momenteel een flink tekort aan personeel in de hoveniersbranche. Zo hebben we ons bedrijf pas willen registreren als sbb-Leerbedrijf maar hier kregen we te horen dat we alleen aangemeld worden als leerbedrijf wanneer we een leerling aandragen. Dit omdat er al veel meer bedrijven zijn dan leerlingen. Dit is enig sinds logisch. Maar zo kunnen de leerlingen nu dus alleen kiezen uit de bestaande grote bedrijven waar ze met een heggenschaar of bosmaaier op hun rug op pad gestuurd worden en verder weinig leren buiten het onderhoud om. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf gericht op vijverbouw, En voor degene die hobby of andere aantrekking tot vijverbouw of filtertechniek hebben zullen we een geweldig leerbedrijf zijn. Dus ondanks dat we nu niet geregistreerd staan als sbb leerbedrijf kunnen we dat zeker zijn. De contacten met SBB zijn al gelegd en wanneer een leerling zich aanmeld zijn we erkend leerbedrijf.

Interesse neem contact op met Jip Geerlings 0627416329

Contactgegevens: 
Hovenier en vijverspecialist Geerlings Korfgraaf 5 4174GL Hellouw 0627416329 [email protected]
Datum tot wanneer vacature loopt: 
woensdag 1 september 2021
Vijverspecialist Geerlings
Erkend leerbedrijf: 
Hovenier en Vijverspecialist Geerlings