Laatste kans: schrijf je nu in voor de cursus Voedselbos en ander eetbaar groen!

Zowel in particuliere tuinen als in de openbare ruimte (daktuinen, buurtmoestuinen, voedselbossen) wordt volop geëxperimenteerd met eetbaar groen. Wil jij als groene vakman/vrouw bijdragen aan deze omschakeling? Dan mag je de cursus Voedselbos en ander eetbaar groen niet missen! Ook als je niet in het groen werkt, maar wel geïnteresseerd bent in voedselbossen, ben je van harte welkom!
Vanaf april 2020 worden er twee varianten van deze cursus gegeven: één over beleid en planvorming en één over aanleg en onderhoud van een voedselbos, waarin je leert om de basisprincipes van een voedselbos toe te passen in de openbare ruimte.

Je bouwt kennis op over eetbare planten, je leert hoe je eetbaar groen kan toepassen in openbare ruimtes en particuliere tuinen, je maakt kennis met de basisprincipes van een voedselbos, je bezoekt een aantal voorbeeldprojecten, en vooral: je zet de eerste stappen in een veelbelovende groene discipline! Meewerken met de natuur om samen gezond voedsel te produceren voor de buurt.

Interesse? Mail naar [email protected] voor meer info of schrijf je direct in via bovenstaande links!

Wil je de reacties lezen of reageren?