Jaaroverzicht en resultaten European Platform for Urban Greening

Het European Platform for Urban Greening is een vierjarig internationaal project, waarvan Yuverta penvoerder en coördinator is. In december 2022 werd het jaaroverzicht van het tweede jaar gepubliceerd. 'Case Studies from Year Two' geeft een overzicht van alle activiteiten en resultaten in 2022. Leer alles over de impact die het European Platform for Urban Greening heeft gecreëerd, geïllustreerd met praktijkvoorbeelden, plus de gedeelde prioriteiten binnen de Centres of Vocational Excellence van het platform en de initiatieven voor 2023.

Afgelopen september vond de eerste 'Innovation Deep Dive' van het European Platform for Urban Greening plaats in de Deense stad Aarhus. Op dit evenement kwamen de leden van de zes landen die deel uitmaken van het project bijeen om innovatieve oplossingen te presenteren in relatie tot het hoofdthema van deze dag: Urban Watermanagement. Het doel van de Innovation Deep Dive was om de partnerbedrijven in staat te stellen kennis, bedrijfsinnovaties en regionale marktontwikkelingen op dit gebied uit te wisselen. Het programma was onderverdeeld in drie thema's:

1. Waterdrainage
2. Wateropvang en opslag
3. Hergebruik van water

De resultaten van de Innovation Deep Dive zijn vastgelegd in het whitepaper: 'Urban Water Management - Addressing the Importance of Water in Urban Greening'. Zowel dit whitepaper als het jaaroverzicht zijn te downloaden op de website van het European Platform for Urban Greening.

Platform Urban Greening - Results

Wil je de reacties lezen of reageren?