Groene Hotspot is dé plek voor nieuwe stagevacatures!

De mbo-studenten van Wellantcollege zijn weer op zoek naar een stageplek voor komend schooljaar. Voor bedrijven die stagiaires zoeken is het niet meer genoeg om alleen in de database op de website van SBB te staan. Groene Hotspot Houten heeft als online community voor hoveniers, groenbedrijven en urban greeners een groot bereik en biedt leden de mogelijkheid om gratis vacatures voor werk en stages te plaatsen op de vacaturepagina van de website.

Dé plek voor stagevacatures

We willen u er specifiek op wijzen dat onze studenten als eerste via de site van de Groene Hotspot naar een stageplek of baan gaan zoeken. We bieden u daarom de mogelijkheid om gratis (stage)vacatures te plaatsen om een van onze toppers binnen te halen! Naast het plaatsen van vacatures, biedt het lidmaatschap nog veel meer voordelen: zo kunt u als lid bijvoorbeeld zelf ook content publiceren in de vorm van artikelen, foto’s en/of filmpjes. Een unieke manier om uw bedrijf in de spotlights te zetten en om (vak)kennis te delen met andere bedrijven en studenten.

Makelaar tussen studenten en bedrijven

Groene Hotspot Houten vervult de rol van makelaar tussen studenten en bedrijven, met als doel om ze aan elkaar te koppelen door middel van (stage)vacatures, projecten en kennisdeling. Hiermee willen we de doorstroom vanuit het onderwijs naar het bedrijfsleven verbeteren en een doorlopende leerlijn vmbo-mbo-hbo opzetten. Alleen door samen te werken kunnen we blijven innoveren en investeren in talentontwikkeling in de groene sector.

En hierbij hebben we uw hulp nodig! Dus word vandaag nog lid en doe mee!

https://www.groenehotspothouten.nl/gebruikers/login

https://www.groenehotspothouten.nl/vacatures

Blijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, deel je kennis en vergroot je netwerk.

Wil je de reacties lezen of reageren?