Boekpresentatie Arie Koster op 17 oktober

Plantenvademecum voor wilde bijen, vlinders & biodiversiteit in tuinen, het nieuwste boek van ecoloog en lector bijenbeheer Arie Koster, zal tijdens het Groene Hotspot Event op 17 oktober worden gepresenteerd. Plantenvademecum is het meest complete naslagwerk over tuinen en biodiversiteit, voor tuinbezitters, hoveniersbedrijven, adviesbureau's en milieu-organisaties. Met een voorwoord van Heidi Kamerling, projectleider Groene Hotspot Houten en mbo-docent Groen bij Wellantcollege Houten.

Kom naar het Groene Hotspot Event en laat je boek signeren door Arie Koster! Dé specialist in ecologisch groenbeheer.

"Verbeter de wereld, begin bij je tuin!"

Biodiversiteit is een hot topic. En of je nu een geveltuin, een tegeltuin of een riante achtertuin hebt, met een weldoordachte aangelegde tuin kun je heel veel aan die biodiversiteit bijdragen. Maar wanneer spreek je van een ecologische tuin, en waarom is die biodiversiteit zo belangrijk? Hoe maak je bijvoorbeeld je tuin bij- en vlindervriendelijk? Welke planten kies je en hoe weet je of je de juiste planten geselecteerd hebt? Welke eenjarigen, tweejarigen, vaste planten, bollen, knollen, wortelstokken, bomen, heesters en klimplanten dragen het meeste bij aan biodiversiteit?

Het antwoord op deze en vele andere vragen vind je in het Plantenvademecum voor wilde bijen, vlinders & biodiversiteit in tuinen. Een uitgebreide, geïllustreerde plantengids waarin alle belangrijke (planten)families behandeld worden. Met tips van Cruydt-Hoeck, De Hessenhof en Botanische Tuinen Utrecht.

Je kunt je ook alleen voor de boekpresentatie aanmelden. Dit kan via Fontaine Uitgevers.

Wil je de reacties lezen of reageren?