Webinar 'Groene Steden'

donderdag 26 november 2020

Stadswerk biedt de komende weken verschillende live webinars aan. Deze webinars zijn gebaseerd op de voorkeuren en wensen die leden uitspraken in een korte enquête. En dus zijn de Stadswerk live webinars kort en krachtig, in de ochtenduren, met ‘need to know’-kennis gebracht door interessante sprekers én de mogelijkheid tot interactie via chat. Ben u geïnteresseerd in een live webinar, maar komt het tijdstip een keer niet uit? Meldt u er dan tóch gewoon voor aan. Via een link die u achteraf krijgt, kunt u op een ander moment het webinar bekijken. Klik hier voor het complete aanbod.

Datum en tijd: 26 november 11:00-12:00
Webinar: Groene steden: van ambitie naar grootschalige implementatie
Spreker: dr.ir. Robbert Snep – senior onderzoeker Groene Steden, Wageningen University & Research
Kosten: Gratis

KLIK HIER VOOR MEER INFO EN INSCHRIJVEN

Wilt u uw stad groener maken, maar ervaart u in de praktijk hoe complex en weerbarstig dit is? Dan nodigen wij u van harte uit om het gratis webinar ‘Groene steden: van ambitie naar grootschalige implementatie’ bij te wonen op 26 november van 11-12 uur.

Functioneel groen
Samen met 24 partners (grote steden, ontwerpers, koepelorganisaties, groensector) onderzoekt Wageningen University & Research hoe in de stedelijke planvorming het groen op een functionele manier kan worden ingezet, om daarmee de baten op gebied van klimaatadaptatie, gezondheid en biodiversiteit te realiseren. Spreker dr.ir. Robbert Snep (WUR), senior onderzoeker Groene Steden, neemt u mee in de talrijke aspecten van deze uitdaging aan de hand van praktijkpilots, procesanalyse en wetenschap.