Gratis kennisbijeenkomst: Vaste planten met minder beheer

dinsdag 28 november 2023

Op dinsdag 28 november wordt er weer een gratis kennisbijeenkomst georganiseerd door de Hotspot en het practoraat Groene Leefbare Stad i.s.m. Groenstudieclub Midden Nederland*

Het thema van deze avond is: Vaste planten met minder beheer

Gastspreker Laurens Lageschaar van Lageschaar Vaste Planten komt zijn visie geven over de overgang van het intensief beheer van vaste planten, naar de wens van nu: hoe we met minder vakkennis en tijd het beste vaste planten kunnen beheren.

www.lageschaar.nl 

Alle kennisbijeenkomsten zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon komen.

Programma: 

19.00 - 19.30 uur: inloop 

19.30 - 21.00 uur: kennisbijeenkomst 

21.00 - 21.30 uur: drankje en ontmoeting 

Locatie van de bijeenkomst is het Yuvertapark, Oud Wulfseweg 3 in Houten. (zie bijlage)

Er zijn parkeermogelijkheden op het parkeerterrein aan de Oud Wulfseweg of aan de Randhoeve 2.

* De organisatie van Groenstudieclub Midden Nederland bestaat uit: Hans Booij (Ruimte voor advies BV), Dirk Doornenbal (NBB groep), Christian de Wit (Van Doorn buitenruimte), Jeroen van Gaalen (gemeente Utrecht), Arno Hoefakker (Hoefakker), Heidi Kamerling (Practoraat Groene Leefbare Stad) en Sijtske Ouderkerken (Hotspot Groene Leefbare Stad). Deze organisaties zijn ook te vinden op de partnerpagina van de Hotspot Groene Leefbare Stad.  

Doelstelling van de club is het uitwisselen en verspreiden van vakkennis tussen de groenvoorzieners en het bevorderen van het onderlinge netwerk. Streven is om onderwerpen aan bod te laten komen passend in het brede vakgebied binnen de openbare ruimte.