Experience Day Donkergroen

zaterdag 16 februari 2019
Logo Donkergroen

Experience Day Donkergroen Utrecht

Experience Day Donkergroen Utrecht

Donkergroen is sinds 1 juni 2018 gevestigd in Utrecht. De opstart van de vestiging in Utrecht past goed in de groeiambities van Donkergroen en de wens om ons vanuit duurzaamheidsdoelstellingen dichterbij onze klanten te vestigen en zo minder kilometers te maken. Met de opstart in Utrecht werkt Donkergroen vanuit 17 locaties in Nederland en België.

Donkergroen is trots op deze nieuwe vestiging en viert dit op geheel eigen wijze op zaterdag 16 februari voor personeel, familie, buren, leveranciers, etc, op de Tractieweg 140 in Utrecht. Naast de officiële opening die plaatsvindt om 12.00 uur door vestigingsleider Rick Berkhout, is het een Experience Day voor geïnteresseerden in het groene vak. Van jong tot oud, geschoold of ongeschoold, iedereen kan deze dag kennismaken met het groene vak, duurzame machines en materieel van Donkergroen en haar leveranciers.

Deze dag is ook voor mensen die een draai willen geven aan hun huidige carrière of nieuwsgierig zijn naar het groene vak en graag kennis willen maken met Donkergroen en haar duurzame koers.

Tijdens deze dag is er een mogelijkheid om tijdens een speeddate kennis te maken met de talentscout van Donkergroen, Machteld Veltman – Elzinga, en wie weet is er een mooie toekomst voor jou weggelegd bij Donkergroen.

Naast de experience die je deze dag opdoet, maak je zelfs nog kans op het winnen van een Stihl (elektrisch) product.

Tijdstip: 10.00 – 15.00 uur
Datum: zaterdag 16 februari
Locatie: Donkergroen Utrecht, Tractieweg 140, 3534 AP Utrecht

Donkergroen